2019-03-14 123 views
一直都好想食海底撈不過一直都未有機會食到同朋友行開銅鑼灣就決定黎試一試~~一上到19樓既海底撈就會有職員上前問你幾位等位果時仲會提供小食、生果同飲品仲有美甲服務值得一讚👍👍👍 入到去,海底撈既職員就會俾圍裙你著住以防俾啲湯汁彈到,真係非常周到喺叫野食之前我仲出去望一望醬料區發現呢到既醬料都好多仲有好多小食同生果俾我地食湯底方面這揀左我最期待既蕃茄湯+清油麻辣湯+大骨湯+菌湯 total 4款而食物方面我地叫左毛肚 蝦滑 滑牛肉 豚肉 活蝦 翡翠墨魚滑等等款式都有好多咁多款食物當中毛肚對我係最印象深刻 因為食落好爽口,而且只係需要煮15秒!喺食緊既途中 職員仲會自動咁行埋黎協助我地仲會幫我地剝蝦添😍同朋友食下傾下計之後仲有變面表演添真係好精彩!仲同其他食客有互動!當然唔少得既拉麵表演啦都睇到我眼都定哂😂海底撈既服務同食物水準都俾我想象中好啊好期待下一次再黎食!
一直都好想食海底撈
不過一直都未有機會食到
同朋友行開銅鑼灣就決定黎試一試~~

一上到19樓既海底撈就會有職員上前問你幾位
等位果時仲會提供小食、生果同飲品
仲有美甲服務
值得一讚👍👍👍

喺叫野食之前我仲出去望一望醬料區
發現呢到既醬料都好多
仲有好多小食同生果俾我地食

款式都有好多

同朋友食下傾下計之後仲有變面表演添
真係好精彩!
仲同其他食客有互動!

當然唔少得既拉麵表演啦都睇到我眼都定哂😂

海底撈既服務同食物水準都俾我想象中好啊好期待下一次再黎食!
2019-03-02
Type of Meal