2023-04-13 29 views
.呢排工作非常之忙碌,都少咗好多時間出嚟搵好嘢食🙈,今日同朋友去咗銅鑼灣食lunch😘,我哋今日去咗食西餐😋-聽聽環境非常之舒適,佢有分戶外同戶內,户外係對住球場同埋半海景,環境舒適,座位寬敞💯-首先,我哋今日飲嘅餐湯係甘筍姜湯,甘筍未非常之清甜,帶有辣辣地嘅薑味😘,感覺好舒服好暖胃,呢個配搭都幾唔錯幾夾💯而且仲有沙律🥗,個沙律菜好新鮮爽脆,酸酸地幾開胃喎😘-Tiger prawns Farfalle in Anchovy Fillets Sauce😋虎蝦勁大隻,而且鮮甜,咬落口啖啖肉,特別重蒜香味。而寬麵嘅質感係比較硬身,好有咬口,無論口感定係味道都幾唔錯👍🏻-Pan-Fried Norwegian Salmon🐠魚肉煎得好酥脆,特別係魚皮😘簡直係我哋大愛💯 旁邊配上薯蓉同埋雜菜 裝飾得特別精緻😘❤️-Lavender & rose 🌹 花香味撲鼻,下面仲有啲薰衣草糖漿 要Mix埋一齊飲,不過略嫌有啲甜🤏-Kappa呢杯酸酸甜甜好開胃 係一杯好清新嘅果茶😘-

而且仲有沙律🥗,個沙律菜好新鮮爽脆,酸酸地幾開胃喎😘
Pan-Fried Norwegian Salmon🐠
Lavender & rose 🌹