2023-01-10
海港城買野拎左幾張cash coupon ,今次一於用左dining coupon 先😍😍我舊同事仔好耐之前介紹過我話祥仔辣辣嘅酸菜魚唔錯,我一路都想來試吓,不過未有夾啱機會,今次一於試試。餐廳環境唔錯,好有新派中菜嘅氣氛,如果坐窗口位會更加正,可惜今次係冇book位,如果唔係一定坐窗口位,可以影埋個景❤️叫咗個二人餐,入邊有酸菜魚,四季豆,餐前三小碟,咕嚕肉,仲有甜品,真係好豐富,兩個人應該食唔晒,三個人都夠食。先講佢嘅酸菜魚,賣相好靚,我哋叫咗中辣,我個人覺得都唔算太辣,整得啱啱好,美中不足嘅係中間有2舊有骨,其實價錢就唔算平,始終人哋都響海港城😆😆咕嚕肉嘅表現,就比較普通,同一般嘅咕嚕肉味道差唔多😺如果想搵地方同朋友傾偈,可以揀呢間中菜,不過入坐起計個半鐘,如果想食得耐嘅朋友就會有啲趕🥰#祥仔辣辣 #海港城#中菜#食評#夜景#傾計#酸菜魚#咕嚕肉#四季豆#尖沙咀搵食飯團
咕嚕肉嘅表現,就比較普通,同一般嘅咕嚕肉味道差唔多😺