SAVVY

.琴日收工同老公去咗尖沙咀食飯,我哋今次揀呢間喺海港城入邊 餐廳環境好大好寬 燈光明亮裝修奢華 而且店員服務友善👍🏻-我哋今次揀咗二人特色分享餐單 $798/2人首先嚟嘅係北海道刺身級帶子,上枱嘅時候已經見到好精緻,帶子好大粒,煮得啱啱好唔會過熟,切開中間好嫩滑👍🏻-再嚟係日式海蝦蔬菜拼盤,啲蔬菜非常之新鮮,好爽口 配上沙律醬 有少少辣辣地 好開胃-然之後係savvy特色雜菜湯 係紅菜頭配上唔同嘅雜菜 湯頭甜甜地飲落好舒服~-下一度上嘅係扒澳洲乳飼羊扒,我哋叫嘅係五成熟,燒得啱啱好,外面有啲焦香 入面好Juicy,切開係粉嫩嘅,平時唔係太鍾意食羊嘅我,今次我竟然覺得好好食呀👍🏻-跟住係鐵板印度香烤拼盤 我哋仲揀咗呢個蒜蓉烤餅 食落好香口 蒜蓉味好突出 好鍾意呀 佢嘅拼盤有羊肉腸 魚肉 同埋雞肉 印度風味非常濃厚,印度香炸雜菜,炸到外脆內軟啱啱好,呢個餐帶俾我哋嘅體驗不錯😘-
琴日收工同老公去咗尖沙咀食飯,我哋今次揀呢間
喺海港城入邊 餐廳環境好大好寬 燈光明亮
裝修奢華 而且店員服務友善👍🏻
我哋今次揀咗二人特色分享餐單 $798/2人
再嚟係日式海蝦蔬菜拼盤,啲蔬菜非常之新鮮,
好爽口 配上沙律醬 有少少辣辣地 好開胃
呢個餐帶俾我哋嘅體驗不錯😘