2019-04-29
3個女仔約下午茶飲嘢, 喺海港城搵咗港威酒店的Be On Canton, 鍾意佢下午三點開始有Happy Hour 🥂餐廳有室內及戶外, 戶外環境不錯, 天氣比較熱, 但服務員為我們開了冷風機, 所以還可以. 大家都唔肚餓, 只叫了一份High Tea Set $388, 包一杯飲品, Cocktail 也可以, 朋友就叫了一杯 Mojito. 這間餐廳的下午茶不是怎麼出名, 我們沒有期望, 但服務員上那個Tea set 時, 見到用一個長碟擺放得好靚, 而且中間還有乾冰放出煙霧, 好驚喜喎! 食物都算唔錯!因為是Happy Hour, 好多酒類飲品買一送一, 我們點了Mumm Champagne $198 有兩杯, 好抵呀! 另外, cappuccino $70. 總括來說, 我會為了那杯香檳再來!
另外, cappuccino $70.
總括來說, 我會為了那杯香檳再來!