2017-06-20 166 views
本黎唔係好肚餓,唔想食海膽咁漏,諗住食帶子三文魚籽飯,但男友話第一次黎食海膽啦,因為平時好鐘意,咁算啦,飽啲都照食,黎到食左第一啖,嘩,味濃,量仲好多,食魚生多數要wasabi既我今次可以唔落,係食到尾太飽先落小小開肚,而且飯粒都好好味,男友叫左個火灸飯,試佢蟹棒都唔錯,而帶子,食落好在無叫帶子魚籽飯,佢既帶子唔係我鐘意食果啲,較爽身同味好淡,個飯雖然好似細細碗,但相當飽,又漏,係滿足既,見到人食個蟹籽沙律啲籽多到呢,下次要肚餓啲黎試埋佢最搞笑係個大牛飯遠睇我以為係綿綿冰仲同男友講呢度有甜品食,過一陣睇點解唔溶既望真有隻蛋響邊邊先諗到果堆係牛肉黎缺點係啲音樂太大聲,好嘈好好嘈。
最搞笑係個大牛飯遠睇我以為係綿綿冰
缺點係啲音樂太大聲,好嘈好好嘈。
三色海膽飯
三色海膽飯