2017-12-24
👫平時呢到一定要排隊,好彩👱🏻♀️同朋友仔去個陣係閒日,又未到繁忙時間,有大把位,就即刻去食啦😽 一一一一一一一一一一一一一一#芋圓喳咋 <$32>芋圓食落煙煙韌韌,唔算好甜,顏色幾靚,又紫又黃咁,色彩幾豐富💁🏻♀️ 喳咋好足料,但整體嘅感覺偏甜,而且都幾大碗,食到一半已經好飽🤦🏻♀️#椰汁紫米雪樂冰 <$39>▫️加芋圓 <+$10>冰嘅口感好硬,唔似平時食開嘅綿綿冰🤷🏻♀️ 如果可以軟啲就好啦🤧 不過啲冰好有椰子嘅香味,但可能加咗芋圓,所以溝淡左啲味,反而突出左士多啤梨嘅味道,搞到個味唔係好夾,不過整體嚟講都好食嘅👻#紫薯雪樂冰芋圓豆腐花 <$30>紫薯雪糕第一啖好濃郁紫薯味,但食左一半之後就會覺得太甜太勁香料,配合豆腐花一齊食會無咁甜🤡 豆腐花係普通豆腐花味😂 芋圓同上面一樣,唔多再講👾一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️(5個❗️最高)
一一一一一一一一一一一一一一
#芋圓喳咋 <$32>
#椰汁紫米雪樂冰 <$39>
▫️加芋圓 <+$10>
#紫薯雪樂冰芋圓豆腐花 <$30>
一一一一一一一一一一一一一一
👾驚喜指數:❗️❗️❗️
(5個❗️最高)