2023-01-11
海賊船 地址:旺角登打士街43H號登打士廣場地下8號舖邊個話漢堡包就一定係貴㗎?旺角有間新開平民價錢嘅漢堡包店😏,平平地~$40就食到,仲要係個套餐添🤩~船長發辨 🍔+薯條🍟+雀巢檸檬茶🧃$68原來漢堡都有Omakasa,而且新春張定平平地$68就有個套餐,好有驚喜😍~用料十足嘅漢堡, 份量真係都幾多幾厚😚。麵包烘得香脆鬆軟口感不錯,入面夾住厚雞肉,雞肉肉質軟淋香脆🥳,再加上煙肉、煎蛋、半溶芝士、菠蘿等多種配料,口感層次非常豐富,讓我回味無窮。熱辣辣薯條又多又脆口簡直係漢堡Perfect match😋。海賊牛肉漢堡🍔+脆辣雞粒1份🐔+可樂🧃$52作為人氣Top 1 嘅牛肉漢堡點會未試過呀,開頭望落以為份量好少😝,但食落又覺得剛剛好,好滿足🥰。牛肉好厚幾juicy一咬入口就肉汁滿瀉,而且牛味濃郁口感好好,再配上生菜、厚厚芝士和千島醬,味道都幾正☺️。雞粒肉質鮮嫩再加上辣辣地,口感真係好好呀😎。#nicefoodie旺角
地址:旺角登打士街43H號登打士廣場地下8號舖
船長發辨 🍔+薯條🍟+雀巢檸檬茶🧃$68