2023-05-03
公司樓下有間cafe 成日聽同事講D咖啡唔錯 算係呢頭最好飲之一😳 前排lunch time 忙到無時間食野 就去呢間cafe 快食 就上番去做野 估唔到都幾有驚喜 🤩Avocado & Smoked Salmon Bagel 🥯($68)牛油果三文魚呢個組合經常出現 不過佢地嘅bagel 醬汁選用左檸檬汁 酸酸甜甜比較開胃 bagel 係質地柔軟 係輕食一個唔錯選擇Pesto Chicken Panini 🥖($75)青醬雞肉 Panini 係另一個熱食之選 青醬的味道好獨特 但唔會覺得有草青味 雞肉佢地就選用左雞胸 成件事好食又健康Homemade Banana Bread 🍌🍞($30)Banana Bread 食落感覺似磅蛋糕 少少香蕉味 細細件 食完唔會膩Homemade Coffee Cake🍰 ($30)呢個幾驚喜 睇落有少少似雲石蛋糕 加埋朱古力醬好惹味Ham & Cheese Croissant🥐 ($35)原本諗住輕食 點知同事話食開左個胃 又叫左個牛角包食😂 熱辣辣嘅牛角包好香脆 芝士有少少溶 正Flat White☕ ($40)咖啡味幾濃郁香 同埋可以揀fru
Pesto Chicken Panini 🥖($75)
Homemade Banana Bread 🍌🍞($30)
Homemade Coffee Cake🍰 ($30)
呢個幾驚喜 睇落有少少似雲石蛋糕 加埋朱古力醬好惹味
Ham & Cheese Croissant🥐 ($35)
Flat White☕ ($40)
咖啡味幾濃郁香 同埋可以揀fruity or nutty 幾好
Mocha🍫☕ ($43)
朱古力味唔算好出 尚算ok