2021-09-20
生活壓力太大有時候真係要放肆下!要減壓就去搵老三啦🤣任飲任食!仲奉送超豐富嘅海鮮拼盤真係不得了😍即刻拎罐冰凍飲品降降溫先!😍嗰度有好多飲品嘅選擇,有汽水、烏龍茶、綠茶同楊協成飲品🥳隔離就係自助醬料吧! 可以自行調校自己喜歡嘅調味料☺️話咁快掂完就幫我哋準備好雞煲一大鍋!可自選辣度🌶為配合我可愛嘅作風就揀了BB 辣過下癮👶🏻啲醃料既入味又夠惹味!😂食到咁上下就可以開始打邊爐啦😚老三提供多款湯底😍 🌟重點推介湯花膠雞湯底、蟲草竹笙鮮菌湯底真係幾重鮮菇雜菌味 ,第一啖超有驚喜der💕✨再送上放到成檯都係嘅鮑魚花膠海鮮拼盤1個!大大隻鮑魚、扇貝、海蝦🦐比你慢慢刷!😋d 蜆仲好鮮甜, 落完之後簡直將湯底嘅鮮味昇華咗😍仲有龍躉、白膳!2百幾蚊就可以食勻成個海洋生物鏈!😍堅抵!仲未完🤪陸地d 生物bb 都仲未比我地寵幸唷🥺即刻call 埋嚟自安格斯嘅牛牛🐮、西班牙嘅白豚豬豬🐷、腸腸等!佢地全部都係任"call"㗎!仲有比人打埋一團嘅蝦蝦🦐、墨魚一齊黎個海陸大團聚!✌🏻呢啲咪就係打邊爐嘅意義囉! 👨👩👧👦 食到嘴仔熱辣辣🥵係時候食返d 雪糕降降溫喇!🍧❄️口味有成5 款😍,任揀任拎🤩!沖繩海鹽味比較
要減壓就去搵老三啦🤣
任飲任食!仲奉送超豐富嘅海鮮拼盤真係不得了😍
隔離就係自助醬料吧! 可以自行調校自己喜歡嘅調味料☺️
話咁快掂完就幫我哋準備好雞煲一大鍋!可自選辣度🌶
食到咁上下就可以開始打邊爐啦😚
老三提供多款湯底😍
🌟重點推介湯花膠雞湯底、蟲草竹笙鮮菌湯底
真係幾重鮮菇雜菌味 ,第一啖超有驚喜der💕
仲未完🤪
陸地d 生物bb 都仲未比我地寵幸唷🥺
呢啲咪就係打邊爐嘅意義囉! 👨👩👧👦
食到嘴仔熱辣辣🥵係時候食返d 雪糕降降溫喇!🍧❄️
口味有成5 款😍,任揀任拎🤩!
沖繩海鹽味比較特別!但我最鍾意都係乳酪同芒果味🥭!每隻味都試d ,唔講真係以為自己係食評家呀😂
店員服務好好每次都好主動幫我哋清酒枱面上面嘅骨骨、垃圾、加湯💯 ❤️我個fd 食完已經即刻約人再去encore 喇😂
仲唔快啲約啲friend, 嚟個海陸大聚會?🥳🥳
📍: 老三火鍋雞煲海鮮放題(旺角)
旺角旺角道33號凱途商業大廈3樓
💰: $228/位 ; 9:30pm 後$188/位免加一