2023-01-15 808 views
屋企人好鍾意食海鮮 所以生日時特登book咗鍋心海鮮火鍋黎慶祝下 去到嘅時候唔係太多人所以唔洗等位 佢地有三款套餐 我地揀左龍蝦+沙白 ($238) 同蟹+沙白($218)另外再跟5款時令海鮮(鮑魚/蝦/蟶子/貴妃蚌/多寶魚) 同埋每位4款火鍋配料 全部海鮮都幾新鮮 特別啲蝦臨放落鍋度都仲跳緊架 鮑魚又非常彈牙 另外有個QR code,scan完就會睇到每樣海鮮煮幾耐 配合埋計時器就唔會煮過龍啦鴛鴦湯底就叫左四川麻辣同瑤柱蘿蔔豬骨鍋一濃一淡口味 濃味配火鍋配料 淡味就配海鮮 咁就唔會搶左海鮮嘅鮮味火鍋配料方面有幾樣特別推介⭐️自家製白松露餃 ⭐️黑皮雞樅菌 ⭐️自家製手打蝦丸⭐️福建花菜 呢幾款都係出面火鍋店少見嘅款式 一定要試另外出面仲有自助吧 除咗有火鍋醬料仲有任食嘅涼拌小食同幾款麵類整體都幾滿意 唯一麻麻地嘅地方係某幾個店員黑黑地面 經過叫佢地都扮聽唔到😅

去到嘅時候唔係太多人所以唔洗等位

火鍋配料方面有幾樣特別推介