久違的飯局,和Chris 都很久沒一起食飯,難得一同收早班,一於相約食餐好。大角咀的星級餐廳效率快,點餐方便,地方又夠大,空調充足,抽氣通風系統都幾好,食完都不會一大陣打邊爐味。升級火鍋放題套餐$358這個套餐有高級海鮮食材和特別牛肉部位。至於一般打邊爐食到的豚肉片和羊肉片都可以任叫。湯底可以自選兩款自己喜歡的。如果喜歡食海鮮的朋友,建議揀豬骨濃湯,因為餐廳的海鮮大隻又新鮮,肥美又多肉,如果湯底清清的,感覺更加能夠釋出海鮮的鮮甜味道。連湯底飲都會覺得好正。高級的澳洲M7大米龍、牛小排、牛板鍵想食幾多,就叫幾多。各款肉質和口感不同,油脂分布比例不同,真是要試一試,才感受到牛的不同部位原來各有千秋。豚肉片、羊肉片同樣任食,無限追加。豚肉片我至愛,切到薄一薄,烚一會兒就食得。時令海鮮拼盤值得一提,因為裡面包含了肥大鮮飽,體型大隻,新鮮,洗得又乾淨。海蝦鮮甜,肉質彈口。扇貝同樣出色,又肥又雪白,通透的肉身,略煮一會兒就變色食得。還有聖子等海鮮,實在要一讚,海鮮拼盤款式新鮮,入口鮮甜,略加自調的豉油辣椒已好好味。又有芝士焗龍蝦,芝味濃郁,龍蝦肉質比海蝦更有口感。龍蝦已經開邊,隨便拿起叉子,一叉就

升級火鍋放題套餐$358

高級的澳洲M7大米龍、牛小排、牛板鍵

又有芝士焗龍蝦,芝味濃郁,龍蝦肉質比海蝦更有口感。龍蝦已經開邊,隨便拿起叉子,一叉就食得,雙手乾淨就食到芝士龍蝦。哈哈,喜歡龍蝦的朋友可以一試。

惹味雞煲- 無限追加
小辣
惹味雞煲,材料足,雞件份量都好多。食完還可以加清湯繼續打邊爐。任食火鍋配料和海鮮配料。食到飽為止。

自選雙拼湯底
麻辣湯底
濃厚豬骨

自助雪糕櫃、飲品、酒類任飲
2024-11-26
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$798 (Dinner)