2018-05-30 154 views
今日同屋企人去左大埔探親戚,晚飯係埋呢邊食,屋企人之前食過呢間潮福蒸氣石鍋分店覺得唔錯,所以試下大埔呢間。搭lift上到二樓都幾方便,上到去地方都幾大,我地一行7人坐大圓枱,座位寬敞,坐得都舒服。叫左海鮮定食火鍋放題,無限時任食火鍋,價錢唔算貴。套餐有三種定食,海鮮拼盤:龍躉、海蝦、美國桶蠔、貴妃蚌、聖子皇、黃刀貝;安格斯牛肉同三文魚象拔蚌刺身。先黎三文魚同象拔蚌刺身拼盤,三文魚好肥美,象拔蚌都好新鮮。醬油配料有得任攞,可以自己調配自己鍾意嘅醬汁。海鮮拼盤好豐富:海蝦好大隻,啖啖肉。龍躉肉好滑,好有魚香味。美國蠔肥美大隻。貴妃蚌、聖子皇同黃刀貝都好新鮮,味道鮮甜。安格斯牛肉花紋好靚,厚薄適中,肉香嫩滑。仲有好多其他火鍋配料可以任叫任食。

叫左海鮮定食火鍋放題,無限時任食火鍋,價錢唔算貴。

先黎三文魚同象拔蚌刺身拼盤,三文魚好肥美,象拔蚌都好新鮮。

醬油配料有得任攞,可以自己調配自己鍾意嘅醬汁。

安格斯牛肉花紋好靚,厚薄適中,肉香嫩滑。

仲有好多其他火鍋配料可以任叫任食。