2020-10-19 306 views
食海鮮唔一定要去西貢/鯉魚門。。。比人劏到一頸血之餘🔪仲貴格唔飽只要細心去揾下,食海鮮的地方可以有更好選擇Sea food 👻Ghost因應唔同口味做出想要的海鮮🥳以前冇諗過係新式餐廳都可以食到避風塘味道的海鮮🦑🦐🦞🦀職員細心介紹唔同set比我地,最後選左手抓海鮮餐(港式避風塘)⛵ 同火鍋海鮮餐(走地雞湯底) 🐥每位298,唔食海鮮的話仲有壽喜燒/牛、豬、雞🐮🐷🐔火鍋套餐,而且備有外賣,可以外賣回家慢慢享用🥳重點海鮮餐上台了🥳🥳有龍蝦🦞肉蟹🦀草蝦🦐魷魚🦑鮑魚、青口、扇貝、沙白😋炒到香噴噴而且味道剛剛好🥰仲有我最喜愛的炸蒜,久違的避風塘海鮮令我極之回味💜而且店員好細心提供手套同金甘方便我地食海鮮💕海鮮火鍋的海鮮都係一樣,多了安格斯牛🐮同黑豚肉🐽,配埋純正雞湯完全將海鮮鮮味帶出💜而且牛好嫩滑,仲有其他配菜同烏冬🙃食完真係要捧住個肚水蜜桃乳酪梳打🍑好香的桃味💕i like it🥳Somersby apple cider crush🍎超大杯😂食完成餐都未飲晒Set仲包埋雪糕🥰🥰最愛的movenpick做ending😋大滿足
只要細心去揾下,食海鮮的地方可以有更好選擇

水蜜桃乳酪梳打🍑好香的桃味💕i like it🥳