2009-03-02 10 views
21/2/2009 (星期六)今日要去荃灣大會堂睇表演,所以再去附近的荃新天地食飯。今次試Mos Burger,咁啱海鮮珍珠堡做特價推廣,我就叫咗海鮮珍珠堡套餐A (海鮮珍珠堡 + 薯條 + 汽水),特價$40(原價$42),轉飲凍抹茶鮮奶(加$5)。店內坐位不多,地方比較細,付款後侍應會將食物送到你的枱面,服務唔錯。海鮮珍珠堡: 用紙包着,紙的設計很好,除咗保溫外,仲幫助固定包的位置,令到佢唔會咁易散開,而且唔會滴d汁出來,係一個好好的設計。包的味道好好食,蝦多,其他海鮮都多,rice burger都好食。薯條: 係粗切,與麥記的薯條不同,無咁熱氣,咬一口好有薯仔味。凍抹茶鮮奶: 有抹茶味,而且好滑,不過飲完仲淨番好多冰,要加$5,就覺得唔抵飲。
21/2/2009 (星期六)
今日要去荃灣大會堂睇表演,所以再去附近的荃新天地食飯。

凍抹茶鮮奶: 有抹茶味,而且好滑
,不過飲完仲淨番好多冰,要加$5,就覺得唔抵飲

海鮮珍珠堡做特價推廣
海鮮珍珠堡套餐A
海鮮珍珠堡料多好食
凍抹茶鮮奶飲完仲淨番好多冰
$45 (Lunch)
海鮮珍珠堡料多好食
  • 海鮮珍珠堡