2017-06-04 342 views
有好多分店既潮福蒸氣火鍋 ,今次喺西灣河分店,食蒸氣套餐3百幾蚊一位,如果8點半後入座仲有折,都幾抵, 啤酒汽水任飲,仲有湯可以自選 。送了湯,絕對落足料,十分鮮甜, 而且老火湯味十足。粥底 我點左南瓜排骨粥底 ,蒸晒海鮮食物最後先食粥嘅,所以最後嘅粥好棉好多海鮮精華好夠味嫁。仲有乳鴿 龍蝦同埋蜆係每人都有。乳鴿好夠鑊氣,咬落去個皮脆卜卜 ,入面既肉十分軟滑。龍蝦大隻夠新鮮用蒜蓉蒸超正,蜆都肥美,蒸得岩岩好。飽魚用姬松茸絲去蒸好香食落好彈牙新鮮 另外 仲有任點任食嘅menu,包括有各種肉丸,牛肉,蝦丸等。手切牛肉,荷葉飯,涼瓜釀魚肉,污糟雞糟和牛粒等等都係任食。以性價比黎計,食到甘多海鮮又有任食,食到飽,正過放題同buffet丫。

送了湯,絕對落足料,十分鮮甜, 而且老火湯味十足。

飽魚用姬松茸絲去蒸好香食落好彈牙新鮮

手切牛肉,荷葉飯,涼瓜釀魚肉,污糟雞糟和牛粒等等都係任食。