(Non-member)
2006-11-13 2 views
海鮮夠新鮮!朋友生日去食飯慶祝,我們共有十個人,起初拿著menu都不知點什麼菜好,幸好有侍應姐姐幫忙,健議我們一人選一個主菜/一個餐湯,以及叫一個海鮮併盤share就足夠了。但我們覺得一人一個湯實在太貴又唔抵(平均$55個,十個咪要$550),於是每人只選了主菜,另加兩款沙津,估不到沒點湯類也有餐包贈送呢!來到這一心就是要品嚐海鮮!果然沒令人失望!海鮮拼盤有:8隻(4款)生豪、碧螺6-8隻(忘記了)、龍蝦一隻、大蜆4隻、蝦刺身及熟蝦(各2隻),份量十足!不點醬吃更能吃出鮮味,所有蝦頭都有豐富蝦糕,個個都讚不絕口,覺得物有所值!兩款沙津都好味!我點的主菜澳洲牛仔扒略微過熟,但其他魚類、帶子、意粉都不錯!
海鮮夠新鮮!