2017-11-19 2622 views
前排有同事介紹呢度食海鮮煲仔飯,好似好吸引,所以同女友來開呢一頭,決定去試一試,呢間野茶記隔局,但都多人, 七點來到都有人一齊係門口等位,晚上食要搭枱食。海鮮類煲仔飯其實選擇唔多,另外仲有其他小菜同特色野如魚翅撈飯.今次目標係食海鮮煲仔飯, 所以叫左2個SET1)     豉汁帶子煲仔飯 ($85)2)     古法黃鱔煲仔飯 ($70)個SET跟個老火湯同菜個老火湯好正,相信好多食客都係想為啖湯來,個菜來左一碟,呢到d菜係一碟咁上,你人多d就俾多少少你。事源當我地見到我地碟菜同對面一個人個碟一齊來既時候,分量又差不多,再問個似老闆娘既人欠一份時,佢就話已經加左俾我地,咁只好食啦。兩個煲仔飯都幾好味,料既份量係呢個價錢都算多,個豉油又調味得好好,不過兩個人食兩個煲仔飯就有d多,見有其他人食魚翅撈飯,好似幾好味,會再來,下次應該會叫個煲仔飯再加小菜。食完好快俾人收曬D野俾人收枱俾下位。

今次目標係食海鮮煲仔飯, 所以叫左2個SET

1)     豉汁帶子煲仔飯 ($85)
2)     古法黃鱔煲仔飯 ($70)

個SET跟個老火湯同菜

食完好快俾人收曬D野俾人收枱俾下位。
2017-10-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Dinner)
  • 老火湯