2017-08-09
有日番工途中,見到mikki 派食店coupon, 見呢間有甜品送諗住試下,點知原來lunch 本身都free 甜品的,正喎!呢間店選擇都幾多,有烏冬有定食,配搭多元化,真係有點選擇困難😍最後我就㨂左黑糖檸檬汁雞翼定食,跟餐有杯蜜桃茶,味道有d 淡,可以甜番d。感覺好豐富,樣樣都有d, 白飯上面有飯素同木魚,中間既紫薯蓉好甜雞翼係單骨雞,都有成6,7件,食落去微微脆,加埋個檸檬汁,酸酸甜甜好好味啊呢個豚肉雖然有d鞋,但係伴菜超多胡麻醬,暖暖地都幾好食另外試左友人既咖哩烏冬,唔食得辣既我都ok, 麵條薄身得黎好滑帶點咬口。炸黑糖甜薯都好正,外邊微微脆,內裏反而無紫薯蓉咁甜最後上埋個免費甜品,呢個真係要大聲講:真係好好好好食!!!!!雖然個醬係焦糖,但完全唔會過甜同漏,個雪糕味道啱啱好,底果個炸冬甩好脆口仲暖暖的,食落有海鹽味,兩者加埋真係超美味😍😍😍😍雖則好飽,但最後都食晒埋單$68 加1, lunch 可以食得咁豐富,真係既開心又滿足。侍應服務唔錯,幾nice👍🏻
感覺好豐富,樣樣都有d, 白飯上
面有飯素同木魚,中間既紫薯蓉好甜
呢個豚肉雖然有d鞋,但係伴菜超多胡麻醬,暖暖地都幾好食
海鹽焦糖雪糕冬甩