2025-01-09
成日都鐘意買Gontran Cherrier Bakery嘅麵包,但卻忽略咗佢隔離間姊妹店Red Mamma Mia !餐廳開在K11 musea B2層,原黎佢系主打意大利風味嘅小酒館。裝潢簡約而舒適,用植物 點綴有種溫馨的感覺。龍蝦海鮮海龍皇湯意大利麵每日限量供應,二人份$299,仲可以追加飲品,由半隻新鮮龍蝦以及青口、帶子、魚片同大蝦,加上濃郁的湯底,龍蝦肉質鮮嫩彈牙,口感極佳。意粉Q彈有口感,亦非常掛汁,海龍皇湯底鮮香濃郁。帶有淡淡的香草同番茄風味,搭配餐包,令人好滿足。另外,Seasonal Dinner Set,包括雜菜湯、前菜、主菜我哋揀咗香煎深海比目魚扒配伯納西醬,魚扒外脆內嫩,搭配特製的伯納西醬,口感層次豐富。廚師推介甜品 Tiramisu 絕不能錯過,層次分明,咖啡味道濃郁,口感綿密。