2021-09-22 265 views
今日去第一城探屋企人做中秋節,落車果陣又熱又口渴,見到有間happylemon,咁就即刻行過去整返杯先,好好彩咁都唔係好多人等緊,因為印象中由於係手搖嘅,製作都需時。咁我就睇下有咩飲先,佢有招牌嘅果茶系列,oreo奶茶同埋招牌芝士茶系列,咁由於係解渴嘅關係,我就選擇左果茶系列,我選擇左爆粒檸檬薄荷凍綠茶,大幾等左10分鐘左右就有啦!效率都好高。咁我就急不及待即刻飲啖啦!由於我係比較少飲凍野,所以走左冰,但係都夠凍呀!一飲落去好香檸檬味,另外就重有d啫喱係底,幾好食,應該就係提子味,加埋d薄荷之後成杯野都好清涼解渴,我好快就飲晒成杯啦!好滿足,好解渴。會再幫襯。

TakeAway