2010-09-02 15 views
見starbuck出新嘢, 分別係milk tea frappuccino & Yuen Yeung frappuccino。我係港式奶茶迷, 好想一試。難得有空閒時間、難得手上有張可換tall size嘢飲的coupon, 所以就去一嚐。行入去, 明明無人買緊嘢, cashier得一個人, 講緊電話, 我企喺佢面前等佢, 佢都傾成分鐘 (當然,我唔知佢係公事定私事電話啦)。之後有個客無啦啦攝喺我前面, 仲要一買買10支juicy, 就係咁。。我比人打尖。。。cashier都唔理我。。。唉。。。咩事。好了, 我杯milk tea frappuccino終於到手, 難得有位, 就坐低品嚐。味道都幾OK, 不過就唔係港式奶茶果種味(咁濃), 就似日式奶茶果種味。。。奶茶打成的碎冰。。。。。好消暑。

2010-08-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)