2011-08-31 31 views
平日夜晚被帶黎, 聽講好抵食. 坐低發覺果然係屋村舖頭feel, 細細地殘殘地甘. 不過一入去已數檯涮羊肉緊, 三十幾度都有人涮羊肉, 肯定有d料到.個爐比想像中矮, 不過以張檯甘細, 再大應該容納唔到. 醬基本上得麻醬, 隨個人喜好落芫茜或荵. 我就有麻醬已經好滿足了. 鴛鴦湯底麻辣嗰邊都幾辣, 不過唔麻. 牒牒野都算幾大碟. 羊雖然唔夠羊羶味, 但texture不錯. 牛肉都ok, 但羊好d. 餃子幾北方, 皮幾厚但幾好味. 其他粉絲呀, 豆腐呀, 丸呀都ok, 亦算乾淨. 另外試左個炸醬麵, 個人不太欣賞, 麵太粗, 醬太傑.總結: 呢個價錢涮羊肉其實真係好抵食, 雖然野食唔係勁正, 但見你係家庭式屋村舖, 卑個笑你啦!

$140 (Dinner)