2019-08-13 1368 views
放工同男朋友行下旺中,行完旺角之後搵嘢食🙆🏻🙆🏻係旺中對面就見到呢間食潮州嘢嘅鋪頭,睇落好似幾有心咁,就上咗去試吓啦🙆🏻🙆🏻不過上兩層樓梯真係有啲攰🤦🏻‍♀️上到去裝修都幾靚,都幾多人食架!不過多數都係一大班人,咁樣可以叫多啲餸吖嘛🤤🤤🤤不過唔緊要,我同男朋友兩個人都好食得😁😁奇味啫啫大腸呢個大腸食落真係會上左引甘係甘食🤤🤤一上菜用熱砂煲上,認真超級香🤤🤤佢配埋好多香口既配菜一齊炒,食完大腸仲可以食配菜!😎😎海底椰百合響螺龍骨湯呢個湯都係用砂煲上!😎感覺好高質😂😂😂佢有勁多料係底,認真係真材實料!👏🏻飲落唔會好鹹,唔係味精湯😍😍傳統鴨旦煎蠔烙呢個蠔烙可以話係整得岩岩好!唔會整到太乾,保留到蠔仔既水份😍😍而且食落蠔既份量都好多,岩曬中意食蠔既我😁😁😁鹹蛋黃寶寶寶究竟寶寶寶係啲咩,就唔話你地知等你估下啦😁😁!只可以講,真係好香口🤤🤤好好送飯同埋飲啤酒!👍🏻👍🏻👍🏻鹹蛋黃好足料,唔知以為唔洗錢!😎😎😎食左甘多野加埋500蚊都唔洗!🤑🤑認真高質又抵食🤑🤑

不過上兩層樓梯真係有啲攰🤦🏻‍♀️
不過唔緊要,我同男朋友兩個人都好食得😁😁

奇味啫啫大腸

海底椰百合響螺龍骨湯

傳統鴨旦煎蠔烙

鹹蛋黃寶寶寶
食左甘多野加埋500蚊都唔洗!🤑🤑認真高質又抵食🤑🤑
2019-08-01
$250 (Dinner)