2018-11-30 566 views
點解會去食:2018-11-28 個寬頻佬慢吞吞,搞到我地好晏先去食野囉!超過左十點喇!食物新鮮程度:⭐️⭐️⭐️⭐️鐵板牛舌好入味,配埋生蒜一齊食,味道升華左;牛鍋較為鹹左d,但係配料都好多好新鮮架!食物合適溫度:⭐️⭐️⭐️⭐️即叫即整架,黎到嘅食物都好夠熱或夠凍(剌身)食物驚喜程度:⭐️⭐️⭐️⭐️其實,德美的其他分店我都有去過,一向都好滿意,所以最驚喜係佢竟然開係呢度!—————————————————服務員態度:香港人黎講,佢地叫做好好,點菜時留意到我地叫嘅野有餐,有提一提我地,收野時又會好有笑容咁問要唔要,last order交帶下,仲安慰我地唔係催趕,好受重視!值得一讚,香港而家無幾多服務人員有正確的態度架嘅!唉—————————————————最重要系。。。我會唔會再去呢?重游指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️無可能唔會再去囉,如果價錢可以係而家嘅八折,會更多去添!
點解會去食:

食物新鮮程度:⭐️⭐️⭐️⭐️

食物合適溫度:⭐️⭐️⭐️⭐️
即叫即整架,黎到嘅食物都好夠熱或夠凍(剌身)

食物驚喜程度:⭐️⭐️⭐️⭐️
—————————————————
服務員態度:
—————————————————
最重要系。。。我會唔會再去呢?
重游指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
無可能唔會再去囉,如果價錢可以係而家嘅八折,會更多去添!