2018-10-08
嘩,超大條既蒜香大茄子,大個手掌二三倍既燒茄子真係好少見,味道仲要好野味,真係令人停吾到手,一個人可以食一條吖!平時燒野食都係最多得燒牛粒,呢度居然有燒一塊既牛肩胛仲有玫瑰岩鹽配埋,當然味道吾好預佢超高水準,不過價錢相宜,值得試試!不得不提既係炸蝦滑,呢個真係有驚喜,切到細細粒甘炸,又吾會難入口,一口一粒,諗得周到吖!燒菠蘿係我既至愛,呢度啲菠蘿好甜,咬一淡,超多汁,多到滴曬落張枱度,雖然燒菠蘿冇乜特別可以燒得好味啲既方法。但係係一個不可缺少既野。一行三個人,叫左成枱野食,價錢都吾算貴,百幾左右,個個飽到抱住個肚走。 仲要開到零辰,平時經過冇野做都可以拮二串,因為即叫即燒,都等左一段時間先有得食。不過新鮮熱騰騰,等下都值得既。食完咸野,可以食返啲甜野先。呢碗四川紅糖薄荷冰粉都真係幾正吖,面頭有啲山楂餅碎,酸酸地,而加埋甜甜地既冰粉(感覺似係透明既涼粉) , 酸酸甜甜甘,絕對可以解到啱啱果堆上火食物吖。推薦!環境都好泰國,坐左入左,好似去左泰國甘,好舒服,又夠氣氛,雖然係喺馬路邊,但吾算太嘈,成班人傾下謁都吾錯。