又搵到一間收凌晨3點咖!🥳🥳啱啱曬我呢d夜鬼㗎佬鐵板燒 😍😍有6個對住師傅ge鐵板位同大概18個坐枱位 要食最好預早打去訂位呀!📞📞逢星期日全日休息 🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️1800先開㗎 唔好摸門釘港媽就系咁 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️Server全講日文就會感覺上勁D好味D 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️所有食物系即叫即整 🍢🍢🧂🧂所以慢慢飲住啤酒🍻睇師傅表演 👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳都系一件藝術 客人8成日本🇯🇵人😍😍😍推介 芝士狂人一定要叫cheese omelette!!!!🧀🧀🧀仲有鐵板鵝肝都系無得頂 🍳🍳油脂比例非常完美仲有甘薯🍠配雲呢拿雪糕🍦一熱一凍 刺激口腔味蕾😍😍😍😍😍下次要book到鐵板位
又搵到一間收凌晨3點咖!🥳🥳啱啱曬我呢d夜鬼

仲有鐵板鵝肝都系無得頂 🍳🍳油脂比例非常完美