2018-04-04 1094 views
深夜食肆既選擇不太多,又唔想下下都食一蘭,所以就黎試下呢間。我地去果陣麵類得返冷麵,所以只好叫呢個。呢度既麵都有辣度既分級,冷麵由0-200級。Waiter話小辣一般係5-10級,我地第一次試,所以叫住5級先。個麵咬落都幾彈牙,仲有3塊薄薄地又淡淡地既豚肉,而5級對我黎講都不算太辣,所以下一次可以再嘗試挑戰高一D既等級。如果挑戰20級或以上,仲有一個牌仔比你,你可以隨意畫野上去,然後個牌可以掛係店鋪既牆上面。另外,我地仲叫左個omelette,d蛋好滑好香,個醬汁同d蛋同配料好夾,令成個菜式更有味道。最後我地仲叫左個餃子,豬肉同韭菜既比例岩岩好,而且咬落去好多汁,非常好味。
2018-04-03