2016-05-18
由於平日去食,都唔係好需要等位一上到去都覺得好寬敞,好舒服既用餐環境.我同朋友一人叫左一杯飲品,佢叫左Popeye Cider杯上有個好大的綿花糖,賣相好得意,有2種味選擇,佢揀左柚子,加埋隻韓國汽水都好解渴而我就叫左個燈泡形既柚子,甜甜地不過要飲到底先有多D柚子味,但賣相已經令我比好多分佢啦我地又叫左一份國民烤豚肉.有唔同辣度都比你揀,我地叫左個唔辣。一份有豚肉,泡菜,好多車厘茄同豆腐.D豚肉好嫩好入味,食落好有口感彈牙.分量好多,我地2個女仔都食唔晒,要記得成日反下佢呀,如果唔係就好易痴底'LON'晒我地仲叫左芥蜜炸雞,炸雞夠晒脆,外脆内軟.同蜜糖芥末醬溝埋真係好香,好有親身係韓國食緊野既感覺燒牛肋骨生菜包比埋泡菜同特別醬汁你,D牛肋骨好軟綿綿,入口即溶,加埋泡菜同辣醬食,又脆又軟,好有層次,呢個一定要試!
一上到去都覺得好寬敞,好舒服既用餐環境. 我同朋友一人叫左一杯飲品,佢叫左Popeye Cider
杯上有個好大的綿花糖,賣相好得意,有2種味選擇,佢揀左柚子,加埋隻韓國汽水都好解渴 而我就叫左個燈泡形既柚子,甜甜地不過要飲到底先有多D柚子味,但賣相已經令我比好多分佢啦 我地又叫左一份國民烤豚肉.有唔同辣度都比你揀,我地叫左個唔辣。一份有豚肉,泡菜,好多車厘茄同豆腐.D豚肉好嫩好入味,食落好有口感彈牙.分量好多,我地2個女仔都食唔晒,要記得成日反下佢呀,如果唔係就好易痴底'LON'晒 我地仲叫左芥蜜 炸雞,炸雞夠晒脆,外脆内軟.同蜜糖芥末醬溝埋真係好香,好有親身係韓國食緊野既感覺 燒牛肋骨生菜包比埋泡菜同特別醬汁你,D牛肋骨好軟綿綿,入口即溶,加埋泡菜同辣醬食,又脆又軟,好有層次,呢個一定要試!