2016-12-16 2495 views
請大食朋友食飯當然係要揀任食最好喇.. 又唔洗驚佢唔夠食..所以我地就揀左日式放題任食唔嬲.. 我地一來就叫左兩輪刺身.. 睇賣相已經不錯.. 食落樣樣都大大件.. 好爽口..食左咁多刺身當然要叫返啲熟食暖下個胃喇.. 清酒煮蜆好鮮甜..而且食呢個又唔易飽肚.. 豬仔骨串燒反而太大啖肉.. 太heavy.. 我自己不是太鐘意.. 但係羊架確係要試.. 必食推介..好香羊味加埋香草烤得剛剛好.. 另一推介當然唔少得燒烤必食菠蘿串.. 點整都係咁好味.. 壽司就食得比較少怕飽肚.. 不過都可以叫火燒三文魚腩壽司.. 即叫即整.. 有興趣可以估下呢碗係咩湯?我諗一定考起大家.. 其實係魚翅湯黎架..雖然味道不怪還可以的.. 不過見到色水始終係會嚇一跳.. 我到依家都未諗到湯底係咩..追單都要追3次.. 為左個天婦羅確實係即整熱辣辣.. 幾吸引的.. 唔怪之得要等咁耐喇..
刺身拼盤
魚翅湯
天婦羅蝦蝦
串燒
2016-11-22
$250 (Dinner)
刺身拼盤
天婦羅蝦蝦