2023-01-12 257 views
深水埗既西九龍中心出名多隱世既平民小店🤣今日放工又係呢度試左一間好正既kebab!!! 我地叫左一個kebab同埋一個pizza,份量超大份,食到超級飽🤣🔸Lamb kebab roll ($70) 既羊肉一啲都唔騷~而且配搭非常清新,推薦中意食羊既朋友必試!🔸Meatlover Pizza ($150)呢個pizza成12吋🙈我地2個人食真係差啲食唔哂!呢個價錢黎講非常高質,配料非常豐富,而且薄餅邊邊位都烤得好脆!另外仲叫左2杯飲品,Lassi主要係由Yoghurt同埋牛奶blend成的~可以理解為乳酪飲品😋 我地揀左原味既 Sweet Lassi ($20)同埋芒果味 Mango Lassi ($25),2杯都好refreshing!! 而且唔會太甜,我自己就非常喜歡👍🏻

🔸Meatlover Pizza ($150)

2023-01-12