慢煮工業第一間舖頭主打慢煮美食文青cafe風格黎到第二間舖頭就加入左好多元素 霓虹燈招牌 沿路有red hot chili pepper既大海報🤪拎黎打卡都幾hipster下🥰星期四同朋友去完太子飲咖啡 兩個人都好想食牛扒 所以就6點幾左右就黎左 因為都幾早下 所以唔駛等位 不過到我地走個陣已經滿曬座 所以如果係weekend同埋peak hour既話都係建議返book左枱先~我地點左🥩安格斯西冷牛扒(8oz) hkd 98因為係slow cooked所以冇得選擇熟既程度不過可以request再熟d出到黎就大約Medium Well左右肉質唔錯又有牛味 依個價錢黎講cp值都好高 好抵食💪🏻因為係西冷所以唔係話好多脂肪所以減緊脂既朋友其實都可以食🤟🏻另一個我地點左既就係-🧀芝士煙肉薯條 hkd 68👅正常發揮 加分位芝士落得好大方 係真係可以啖啖都有芝士🧀食就唔係嗌左好多 主要都係飲左好多Asahi🍻🍻🍻依個時勢平日可以滿座其實都幾唔容易 希望我地可以繼續支持值得支持既小店💛💛💛
慢煮工業第一間舖頭主打慢煮美食文青cafe風格

芝士煙肉薯條

正常發揮 加分位芝士落得好大方 係真係可以啖啖都有芝士🧀

食就唔係嗌左好多 主要都係飲左好多Asahi🍻🍻🍻

2020-11-10
$250 (Dinner)
安格斯西冷牛扒
芝士煙肉薯條