2017-08-21 73 views
去完玩具街,同朋友想搵間cafe慢慢坐傾下偈,不過望黎望去都係茶餐廳多,都係上openrice搵到呢間cafe😂叫左兩個dinner set,有牛角包同薯蓉忌廉餐湯。速度真係好快,叫完轉頭就有湯飲,個湯啖啖薯蓉。基於咩都想食d,叫左個海陸空三軍上將 ,有3隻肉。燒春雞多汁又滑,有半隻甘多,食完都飽左7成。牛肩胛真係第一次,好juicy牛肉味重,加埋d醬汁。吉列蝦無期望太多反而覺得幾好食,平時出面通常都係雪藏味多,d度居然食落有蝦味,兩隻太少,要食多幾隻先夠喉😂薯格都好香脆,帶少少辣。巴馬火腿蒜香意粉我朋友最鐘意,因為蒜味好重,鐘意食蒜嘅朋友唔好錯過。意粉煮得啱啱好,加埋舊火腿,層次多變。食物質素性比價高,環境氣氛都好啱傾偈,呻下苦水。

巴馬火腿蒜香意粉

食物質素性比價高,環境氣氛都好啱傾偈,呻下苦水。