( ͡° ͜ʖ ͡°) 泰蔣汗烤魚 - 泰國菜❝ 深水埗正宗泰國人主理小店泰地道坐街邊食先至有泰國𝚏𝚎𝚎𝚕 ❞黎到深水埗一定要搵𝚍冇人介紹嘅地道菜好有泰國風味 做街坊生意嘅小店尋下寶有好多都係正野都未被發掘!✿ 生蝦刺身 $90上枱好靚仔 夠凍同新鮮生蝦厚肉彈牙 好正呀🤤點埋泰式酸辣汁加片蒜 冇得輸!✿ 泰式豬頸肉沙律 $75燒豬頸肉份量都好多夾埋紫洋蔥蕃茄青瓜好清新好惹味有d蔬菜中和下幾好~✿ 椰汁雞湯 $68第一次飲 係朋友推介㗎估唔到又幾正 有香茅蘑菇雞配料椰汁味好香濃 好味😋✿ 泰式炒金邊粉 $60覺得佢呢隻粉似幼身河粉 就係差少少野咁但炒得都好食 夠惹味好多蛋絲同蝦 不錯~✿ 串燒 $15串叫咗雞心 雞潤 同泰式酸辣腸燒得幾好控制得幾好唔會𝚑𝚎𝚊燒雞心唔係度度有 我覺得好好味~雞潤好𝚛𝚒𝚌𝚑好惹味泰式酸辣腸就係泰國地道小食好似中國人嘅臘腸咁 不錯~╰☆* 推介指數:🌟🌟🌟🌟🌟/  ‘𖤘◦″ 𖤣 泰蔣汗烤魚 (深水埗)深水埗大埔道45號地下B2號✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿
( ͡° ͜ʖ ͡°) 泰蔣汗烤魚 - 泰國菜

❝ 深水埗正宗泰國人主理小店
泰地道坐街邊食先至有泰國𝚏𝚎𝚎𝚕 ❞

黎到深水埗一定要搵𝚍冇人介紹嘅地道菜
好有泰國風味 做街坊生意嘅小店
尋下寶有好多都係正野都未被發掘!

✿ 生蝦刺身 $90
上枱好靚仔 夠凍同新鮮
生蝦厚肉彈牙 好正呀🤤
點埋泰式酸辣汁加片蒜 冇得輸!

✿ 泰式豬頸肉沙律 $75
燒豬頸肉份量都好多
夾埋紫洋蔥蕃茄青瓜好清新好惹味
有d蔬菜中和下幾好~

✿ 椰汁雞湯 $68
第一次飲 係朋友推介㗎
估唔到又幾正 有香茅蘑菇雞配料
椰汁味好香濃 好味😋

✿ 泰式炒金邊粉 $60
覺得佢呢隻粉似幼身河粉
就係差少少野咁
但炒得都好食 夠惹味
好多蛋絲同蝦 不錯~

✿ 串燒 $15串
叫咗雞心 雞潤 同泰式酸辣腸
燒得幾好控制得幾好唔會𝚑𝚎𝚊燒
雞心唔係度度有 我覺得好好味~
雞潤好𝚛𝚒𝚌𝚑好惹味
泰式酸辣腸就係泰國地道小食
好似中國人嘅臘腸咁 不錯~

╰☆* 推介指數:🌟🌟🌟🌟🌟/ 

‘𖤘◦″ 𖤣 泰蔣汗烤魚 (深水埗)
深水埗大埔道45號地下B2號