2024-10-25
深水埗西九龍中心還是那麼多人真的很利害,可能係有過山車,可能以前是明星表演集中地地帶,現在還是有不同年齡階層的人穿穿插插。商場8樓出名好多嘢食,就好似台灣的市集一樣,只不過是係室內,有冷氣,行到去已經好多人食嘢,電梯一上去行多山步就見到呢間鋪頭,炸雞嘅Menu圖片已經覺得不錯,隻豬又好得意。自己食完太好食,叫多左分年糕豬手炸雞外賣比屋企人食。玫瑰卡邦尼炒年糕真係好好食,性價比高,抵燈光照落去金金黃黃,啲汁浸滿年糕,年糕份量應該有2幾條入晒味,十分煙靭,淨係夾起一羹洋蔥,煙肉已經好滿足。卡邦尼醬汁好出色好味道濃郁,質感厚實,極力推薦豬手買俾屋企人,叫咗半份先係$78同街市差唔多。本身我唔食豬手,但味道真係好食到我會再買,同街市嗰啲完全唔同味。。。豬手大大件好林,勁入味,味道有別於街市嗰隻滷水豬手咁鹹同油膩。 呢隻每啖肉清爽,肉質嫩滑彈牙,加埋啲蒜蓉味道融洽,再加埋佢啲櫻花菠菜一齊食,味道一試難忘,酸酸甜甜,食得屋企人好開心。炸雞更出色叫左辣芝士炸雞,但只有2%辣。仲叫咗麻辣炸雞,真係太好食。。包裝盒都好靚。好食在於啲雞肉冇呃人,每一件都大大件,好新鮮,啲肉質係白色,咬落口勁酥脆,做到炸雞
自己食完太好食,叫多左分年糕豬手炸雞外賣比屋企人食。
玫瑰卡邦尼炒年糕
真係好好食,性價比高,抵
炸雞更出色
叫左辣芝士炸雞,但只有2%辣。仲叫咗麻辣炸雞,真係太好食。。包裝盒都好靚。好食在於啲雞肉冇呃人,每一件都大大件,好新鮮,啲肉質係白色,咬落口勁酥脆,做到炸雞應有嘅口感👍
啲芝士同炸雞融合,每一口都有濃郁芝士味。
食過咁多韓國炸雞,呢間真係very good,價錢都好公道。 麻辣炸雞好過癮,鍾意食川菜麻辣火鍋的人就唔好錯過😂佢就係嗰種味。
張Menu都整得好有心機,下次想食醬油炸雞,粟米濃湯薯條,炸醬炒年糕公仔麵,香辣豬手飯,安東雞飯。。。佢仲有啲芝士魷魚酥小食,吞拿魚飯卷等等
真心呢間食得好滿足,平時佢有啲午餐,價錢平均都唔超過51 …性價比甚高