2022-04-13 316 views
⭐️越式越好味⭐️📍:深水埗元州街131-133號龍鳳大廈地舖今日泥到深水埗 貫徹我一向既作風 鍾意食啲唔同國家既菜式🙈今日試咗越南菜😆 呢間餐廳環境都唔錯 坐得都闊落 裝修簡單 乾淨明亮!店員既服務都好貼心👍🏻🔸二人餐🔸越式雞煲 (半隻)、蒜蓉生菜雞絲沙律、越式魚餅、白飯二碗叫左個二人餐食 裏面既菜式我都鍾意食🥰先講下佢既雞煲🐣雖然得半隻 但系份量一啲都唔少 斬件都斬到幾大舊 舊舊都啖啖肉 最有驚喜系 估唔到越式雞煲系充滿椰香味 再配埋青椒、紅椒、洋蔥同香茅等 令到個雞好入味!!同飯一齊食真系無敵🙈越式魚餅一件切成四塊 充滿蔥花香 煎得好香口 但系一啲都唔油膩☺️越式雞絲沙律同我平時食既又唔多同 用左雞絲、炸蒜、青瓜絲、紫洋蔥等製成 無太多醬汁既味道 但系份量真系好大😋#越式越好味 #深水埗美食 #深水埗 #越式雞煲 #越式魚餅 #雞絲沙律 #foodie #hkfoodie #香港美食 #外賣 #外賣二人餐 #外賣優惠
⭐️越式越好味⭐️

📍:深水埗元州街131-133號龍鳳大廈地舖

🔸二人餐🔸
越式雞煲 (半隻)、蒜蓉生菜
雞絲沙律、越式魚餅、白飯二碗

叫左個二人餐食 裏面既菜式我都鍾意食🥰

2022-04-12
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$80 (Dinner)