2024-06-04 106 views
孤獨的美食家又出動搵食,今日去咗位於深水埗鴨寮街差唔多盡頭,一家佔地兩層高的咖啡店「Loop Kulture」,推門進去已經十分有feel,有不同嘅Area ,樓下有着叢林輕鬆嘅環境,樓上則是露營風,坐在這裏嘆杯咖啡食個午餐,感覺就是輕鬆舒服👍🏻🧆▪️Creamy Truffle Chicken Stew With Pita Bread 松露奶油燉雞配彼得包午餐之選,醬汁Creamy滿滿的香菇和香料粉,味道帶濃濃的松露香,配合煎得外焦肉嫩的雞肉,非常美味,彼得包質感乾爽煙靭,沾上醬汁和夾上雞肉,更加滋味,有營養又飽肚午餐🧉▪️LOOP (Limited )椰子水美式咖啡美式咖啡一向是我的心頭好,今次店舖推介呢一款新鮮椰子水做基底,然後再加上美式咖啡,味道天然的酸香,好清新,而且仍然食到新鮮的椰子肉,非常唔錯

松露奶油燉雞配彼得包

🧉▪️LOOP (Limited )
椰子水美式咖啡
  • 松露奶油燉雞配彼得包