其實我好鍾意去cafe坐坐做野或者悠閒地過一個下午🥹雖然好多時都好貴好唔抵,但嗰種chill都值了歐陸式硽三文魚牛油果芥辣忌廉貝果🥯 $88Bagel煙煙韌韌,同煙三文魚一向都係絕配~牛油果唔太出,芥辣忌廉都是淡淡的十分鐘炸蕃薯條🍠 $78有蛋黃醬同蜜糖芥末醬,終於知點解叫十分鐘蕃薯條,因為一上枱十分鐘就食哂了🤣(太搶手了!焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰 $58好出色!焙茶味有香味而不苦澀,整體唔過甜Hot matcha latte $45學過拉花嘅我就知呢個海馬係魔王級level🫡respect 咖啡師🫡🫡好濃郁的抹茶~飲得出係日本抹茶粉Yellow coco $68菠蘿沙冰+椰汁+咖啡,本身沙冰幾好飲,咖啡就有啲唔太夾Mochaccino $45我諗應該係mocha加奶泡,甜甜地幾有朱古力味同奶味

歐陸式硽三文魚牛油果芥辣忌廉貝果🥯 $88

十分鐘炸蕃薯條🍠 $78

焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰 $58
好出色!焙茶味有香味而不苦澀,整體唔過甜

Hot matcha latte $45

Yellow coco $68
菠蘿沙冰+椰汁+咖啡,本身沙冰幾好飲,咖啡就有啲唔太夾

Mochaccino $45
我諗應該係mocha加奶泡,甜甜地幾有朱古力味同奶味