2021-07-08 611 views
喺黃金商場買完電腦用品之後, 本來諗住去食豬油渣麵, 點知竟然係裝修中。 諗住食車仔麵又大排長龍。 正當我苦惱之際,朋友就帶咗我去一間裝修精緻的pizza店。估唔到喺深水埗,食街嘅末端都有間西式 餐廳😀😀 睇個餐牌有二人餐, 後來埋單嘅時候先知有啲食物要加錢。 不過都冇乜 所謂啦。 avocado 辣肉腸pizza🥑🥑🍕牛油果夠曬熟又淋又香滑, pizza比想像中細, 但味道尚算不錯。鑊仔牛柳燴飯分量很多, 牛肉熟咗少少, 不過飯嘅味道都唔錯, 香辣辣 飯粒分明夠爽身。炸花枝好好食, 夠曬脆夠鬆化, 花枝爽脆不會韌, 靈魂係個醬汁, 蒜蓉墨西哥醬, 夠曬惹味。

avocado 辣肉腸pizza🥑🥑🍕

鑊仔牛柳燴飯