2022-10-01 218 views
成間餐廳既運作十分混亂,首先係想叫個什扒飯,由於menu無寫清楚,所以問落單職員,有啲咩扒,同埋跟黑椒汁定蒜蓉汁,結果職員都唔清楚要入廚房問。然後係冇飲品menu,朋友隨意叫左凍檸啡,落單既職員都幫手落左,但一段時間之後,另一位職員上前話餐廳menu無凍檸啡,叫我哋嗌過第二樣,神奇既係下一秒杯凍檸啡就上。最後係漏單,兩個朋友已經食晒,仲有一個叫咗乾炒牛河嘅就等極都未上到,反而另一枱遲過我哋坐低嘅都已經食緊,心諗佢都應該係漏咗單,由於啲嘢食都係普普通通,諗住同職員講cut單,結果都估到係唔俾cut,話廚房炒緊。總結:職員對餐廳serve既食物飲品零概念,溝通不足,食物質素普通,仲要收加一😀。