銅鑼灣Cubus 28, 主打中西混合Fusion菜式。餐廳裝潢風格創意時尚型格,落地大玻璃,感覺舒適開揚,舒適寧靜。餐廳居高28樓,可看到維港景色。職員服務非常有禮貌。今日同朋友新年聚聚,黎到28食午餐,價錢由HK$188起,凡惠顧任何一道主菜,就可以享用沙律吧的美食及點心一款。沙律吧的食物選擇多,有沙律菜及配料、巴馬火腿、煙三文魚,而所有蔬菜都非常新鮮,口感清新爽脆。個點心萬聖節造型的南瓜外形既黑毛豬咸水角,有別於一般的咸水角,外層非常脆口,饀料juicy入味。主菜我叫左香蒜高僧魚,魚塊外層脆,魚肉嫩口。伴菜都好好味,仲有d淺紫色既薯蓉,好味。同朋友係度談天說地真係好享受。
銅鑼灣Cubus 28, 主打中西混合Fusion菜式。

同朋友係度談天說地真係好享受。
  • 黑毛豬咸水角