2022-10-12 432 views
上星期六去試咗舊粉嶺裁判法院內的cafe,依個位嘅cafe一直主打小清新,休閒聚會,文青打卡勝地。響正購裁判法院側邊基本上如果要星期六日 一般都要預先訂位,因為門口總會有一班人walk-in 一行五人,特別指明要唯一嘅圓枱慕名而來食All Day Breakfast ,份量算大份,蛋香麵包鬆軟!有誠意。但All Day值得推介嘅係呢份雞胸,慢煮出嚟嘅雞胸好林好軟一啲都唔鞋口。五⭐️好評。另一個打卡位,就係依句叫我無罪 I Am Innocent 嘅朱古力沙冰🍫。非常好濃味適合喜愛朱古力人士。人均消費就比較貴如果一個Main Course 加一杯就約$200位。 另一個注意嘅地方就係食物預備時間比較耐,不適合趕時間嘅人。

響正購裁判法院側邊

一行五人,特別指明要唯一嘅圓枱

• I  am  Innocent