2021-12-26 113 views
今天晚上我和朋友到元朗搵好嘢食, 就見到呢間裝修好清新, 好有森林感覺嘅 cafe, 呢度嘅裝修好似森林一樣,咁清新,環境非常舒服。仲有望到街外嘅座位。呢度嘅裝修用咗樹葉,花朵,青綠色去佈置。呢度仲可以order酒飲, 都幾特別嘅 ,價錢都好抵。呢個係特飲, 味道好清新,清甜, 好特別, 好好味 唔算太甜 ,好適合夏天飲用。呢個係冷泡茶, 上碟都好特別 ,味道好清新 ,好香嘅茶味 ,感覺一流。羊柳意粉, 一啲都唔騷, 好嫩滑, 有入口即刻嘅感覺, 意粉都好香滑 ,好 嫩口。 上碟都好靚 , 不但賣相靚, 而且色香味俱全 ,味道都好好。牛角包蝦肉蛋 ,沙律, 都好好味 ,沙律好新鮮, 好有田園風味, 牛角包好鬆脆 ,配上蝦肉 ,滑蛋 ,係絕配,蝦肉都好新鮮。

仲有望到街外嘅座位。

呢度嘅裝修用咗樹葉,花朵,青綠色去佈置。

呢度仲可以order酒飲, 都幾特別嘅 ,價錢都好抵。