2019-07-24 66 views
今次我同朋友去銅鑼灣時代廣場見到 City’Super 𥚃面竟然有T-parc嘅 Pop Up Store,當然即刻狗衝🐶過去啦🤣我就叫咗兩杯少甜🤪1️⃣芝芝鹿兒島 (New & City’Super Exclusive) $34呢個嘅芝士奶蓋🧀比較稀身,反而鹿兒島知覽綠茶🍵嘅茶香味做到齒頰留香嘅感覺,而且帶有少少回甘味。我自己就鍾意飲呢個多啲啦。🙆🏻‍♀️美味指數:7.12/102️⃣芒果奶蓋綠茶🥭🍼🍵 (New) $42店員落咗好多芒果🥭,超足料😮。同樣地奶蓋較為稀身,綠茶🍵嘅味道相對淡身,不過感覺幾清新。建議大家叫正常甜度,因為整體來講帶有微酸。🙆🏻‍♀️美味指數:6.52/10💡呢排天氣真係太熱,飲番杯奶蓋茶清新下都幾好。T-Parc Pop Up Store @tparchk地址🐾: 銅鑼灣勿地臣街時代廣場B1層City’Super
🙆🏻‍♀️美味指數:7.12/10
2️⃣芒果奶蓋綠茶🥭🍼🍵 (New) $42
🙆🏻‍♀️美味指數:6.52/10
💡呢排天氣真係太熱,飲番杯奶蓋茶清新下都幾好。
T-Parc Pop Up Store @tparchk
地址🐾: 銅鑼灣勿地臣街時代廣場B1層City’Super