2014-06-14
第二次黎食semi lunch buffet. 每次黎都係咁多人,可能因為價錢ok,食物又多選擇,但又唔會好膩,因為佢地唔會有太多熱盤供應,最啱我呢個沙律甜品精。沙律選擇唔多,但靚菜兩款就夠,另有無限量供應新鮮三文魚刺身,煙三文魚,重有好多cold cut,當然唔小得海鮮例如蟹腳,蝦,青口,全部都好啱我口味,熱盤就只有湯,重有好味麵包。唔錯唔錯!主菜有四款選擇,我選三文魚,外脆內軟滑,煮嘅時間啱啱好,我屋企人選左牛,都一樣好好味,但份量較魚大件,一樣多汁香嫩。去到甜品,都係平日食開自助餐款式啦,但呢到質素係四星,食得過。但我地食最多都係佢地嘅雪糕。食完同屋企人出餐廳露台睇下風境影下相,好幸福嘅星期六呀!!!最後本人覺得唯一要改善係服務態度,可能成日都咁多人,做到d員工頭都暈,佢地塊面都幾黑ka, 希望可以改善下啦呢個價錢算係咁ka la.
呢個價錢算係咁ka la.