2016-05-30 2234 views
nice關東煮手打烏冬配味噌湯及焙茶碟子似面盤大,但烏冬太少, 但有各種的蓮藕, 甘荀片,海帶, 魚片,蒟蒻, 豬肉卷, 豆腐, 獅子狗卷等等.。女生食都免強可以夠飽,但男生可能要多叫兩樣小食 西京燒銀雪魚,紅米飯配味噌湯及焙茶燒銀雪魚, 非常好味!! 煎出肥美的魚香來, 魚皮脆, 魚肉滑漏, 係外脆內軟. 啖啖肉, 夾埋橙色的炸蔥絲. 口感一流. 再品嘗一口焙茶,甘香,有焙香味,中和一下. (套餐配送一杯)。肉碎蓮藕這個小食很簡單, 只是蓮藕配上肉碎, 少少Spicy, 清新又醒胃.白面豉醬茄子我好少食面豉醬, 但今次嘅白面豉醬配茄子又幾𡙁, 送飯, 唔錯~至於環境裝潢很新很舒服, 可能因為只是開了數個月. 木系桌子椅子,配粉綠色牆身,與店舖名稱很夾,感覺很清新自然。
nice
關東煮手打烏冬配味噌湯及焙茶

西京燒銀雪魚,紅米飯配味噌湯及焙茶

肉碎蓮藕

白面豉醬茄子

2016-05-28
$165 (Dinner)
  • 西京燒銀雪魚