2021-05-20 174 views
最喜歡星期六下午嘅中環,放工人潮散退😌留低嘅都係悠閑渡週末嘅人💕偶然發現呢間新開cafe☕️走上嚟Hea住嘆返個午餐☺️餐牌主打有機健康又環保嘅概念,新午餐肉,可持續海鮮,但價錢一啲都唔貴😃我哋叫咗個二人套餐附送有湯、飲品及甜品都係$199仲無加一😍超抵點完餐比好錢就可以坐低等食🥰可以喺星期六嘅中環Hea住食真係好正先嚟餐湯今日係南瓜海鮮紅蘿蔔湯將所有材料打成蓉,所有精華都喺晒度大西洋鱈魚柳配有機鮮磨菇照燒炒意粉鱈魚柳好新鮮無雪氣味,意粉軟硬適中用蒜炒過特別香😋公司三文治🥪配薯條呢個三文治好足料,內裡啲雞肉唔嚡,蕃茄火腿雞蛋煙肉樣樣有口感十足,粗薯條都炸得脆脆最後附送甜品係朱古力蛋糕配雪糕為呢餐午餐劃上完美句號!身處中環以呢個價錢食得咁豐富真係好抵食

先嚟餐湯今日係南瓜海鮮紅蘿蔔湯

將所有材料打成蓉,所有精華都喺晒度
大西洋鱈魚柳配有機鮮磨菇照燒炒意粉

鱈魚柳好新鮮無雪氣味,意粉軟硬適中用蒜炒過特別香😋
公司三文治🥪配薯條

最後附送甜品係朱古力蛋糕配雪糕
為呢餐午餐劃上完美句號!
身處中環以呢個價錢食得咁豐富真係好抵食
2021-05-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)