2022-12-01 288 views
近排睇熊仔頭睇得多,都想試吓佢所講嘅「清淡」嘢,咁啱今日喺銅鑼灣就搵咗依間酒吧試吓!🥗🍣煙三文魚沙律$138首先嚟個真係清淡嘢先,BB豬話要飲食均衡唔可以淨係食肉,所以就叫呢個三文魚沙律🥗!好多三文魚🍣!!絕對係可以將三文魚同菜夾埋一齊食就食晒成碟!讚!🐖脆皮德國鹹豬手$198之後就係重頭戲啦,呢個鹹豬手真係好好食!🐖直頭係食唔停口啊!!最衰早兩三個鐘先食完嘢如果唔係一定會叫多啲嘢食🥲🥲☕Cup of coffee $118最後叫咗杯嘢飲嚟飲吓,入邊包括左Mr Black Coffee Liq , 西柚味既gin ,同橙味嘅酒,飲落去唔會好Kick喉嚨,BB都話好飲!下次陪BB睇波可以嚟呢間,佢又佢睇波我有我食嘢,正😄
🥗🍣煙三文魚沙律$138
🐖脆皮德國鹹豬手$198
☕Cup of coffee $118
下次陪BB睇波可以嚟呢間,佢又佢睇波我有我食嘢,正😄