2023-06-22
🇭🇰清潭韓國餐廳 - 中港城附近正宗韓菜口味:4/5服務:4/5環境:4/5性價比:4/5推薦?:😋服務殷勤 - 舖入面留意到唔小Staff都係韓國人,而且好好人好誠懇咁介紹左有咩推介野食。另外佢重點推介左餐廳既露台仔,係咁話好特別可以出去Chill下(點知一望,竟然係對住海港城啲名店😳) hahahhaha位置近尖沙咀碼頭 - 可能新開張,星期五晚人流都唔算多。而且佢位置唔近地鐵站都要行一段路,又係樓上舖。大廈大堂同Lift 位其實都有點普通。口味幾好 - 食物黎講都叫幾正宗,餐前比既前菜都幾多😳😳😳😳 而且仲有gimbap 飯卷試下。我地兩個女仔叫唔到太多野食,不過都覺得Overall味道唔錯,可以再黎。1. 醬油蟹 - 好好好多膏,而且醬油味好濃,用黎拌飯好好食😋2. 薯仔排骨鍋 - 其實每次食韓式鍋,感覺食落去味道都係差唔多 hahaha 夠濃味而且薯仔好淋3. Makgeolli - 舖頭都係有得比食客叫平時係韓式超市買到既樽裝甜酒價錢 - ~HKD7002個人尖沙咀食晚餐黎講算幾抵,而且依家新張期間仲有discount。地址:尖沙咀廣東道116-120號海威商業中心4樓
口味:4/5
服務:4/5