2019-07-10 821 views
以前讀中學既時候補完習成日黎呢頭搵食事隔幾年後再諗,發覺變左好多,開左好多新餐廳-離遠見到呢間火鍋店樓上有唔少人,就比佢吸引住左,本身都想今晚食烚下烚下既😛😛-個醬油真係任你自由配搭9宮格好齊全-原來唔指打邊爐,刺身都有得食,不過因為早兩日食完刺身所以今次唔食啦-望落都幾抵-由於食唔到辣加上想養生少少今次就揀左椰子雞同清酒花甲鍋鴛鴦湯底-極力推介椰子雞湯底!雞肉鮮嫩得黎真係食到椰子味😍😍仲要有好多雞件!必點!千奇唔好錯過-猶豫左陣到底點安格斯三角肥牛定手切肥牛最黎都係揀左手切肥牛!果然無令我失望中既份量對於我同朋友黎講已經好足夠!真係好重牛味!有時我覺得和牛果種入口即溶同呢種重牛味既肥牛比,我覺得今次係手切肥牛優勝!!真係好香牛味😭😭😭😭希望下次黎食都仲係咁好味😭我會為左呢碟牛同椰子雞encore呢間火鍋店!!日本廣島蠔 $68有咁多隻又大大粒👍🏻👍🏻👍🏻

以前讀中學既時候補完習成日黎呢頭搵食
事隔幾年後再諗,發覺變左好多,開左好多新餐廳
個醬油真係任你自由配搭

仲要有好多雞件!必點!千奇唔好錯過
椰子雞鍋

猶豫左陣到底點安格斯三角肥牛定手切肥牛
最黎都係揀左手切肥牛!果然無令我失望
中既份量對於我同朋友黎講已經好足夠!
真係好香牛味😭😭😭😭
手切肥牛